Роль кейс-методу у процесі вивчення іноземних мов для підготовки спеціалістів економічного профілю - Шапран, Людмила Юліївна (My University, 2014)
Висвітлюється важливість застосування кейс-методу для підвищення ефективності бізнес-освіти в сучасних умовах, що дає змогу наблизити процес навчання до реальної практичної діяльності спеціалістів. Кейс-метод у процесі вивчення іноземних мов дає змогу також розвивати навички міжкультурної комунікації та формувати ряд компетенцій, включаючи предметну та соціокультурні компетенції. The article deals with the significance of the case-study method in increasing the effectiveness of business education in modern conditions which facilitates the combination of learning process with real practical activity of specialists. The case-study method in teaching English enables the development of international communication skills and formation of such competences as subject-matter and sociocultural ones.
Keywords: кейс-метод; іноземні мови; бізнес-освітa; економічні спеціальності; case-study method; foreign languages; business education; economists; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації