Пневмоциліндр двосторонньої дії з поворотним штоком (Патент на винахід № 119193) - Валіулін, Геннадій Раіфович; Костюк, Володимир Степанович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Кушнір, Олена Володимирівна (My University, 2019)
Пневмоциліндр двосторонньої дії з поворотним штоком складається з гільзи, бокових кришок, штока, з'єднаного з поршнями, і шпильок. Pneumocylinder of bilateral action with a rotary stock consists of sleeves, side caps, rod connected to pistons and studs.
Pnevmocylinder of two-stick actions (Patent for invention No 119193)
Keywords: пневмопривід; приводи машин; pneumodrive; drives of cars; машинобудування; engineering; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки