Косенко, Вікторія Андріївна2022-05-262022-05-262022Косенко, В. А. Розроблення рецептур високобілкових булочних виробів для дітей дошкільного і молодшого віку з впровадженням результатів досліджень на ТОВ «Черкасихліб ТД» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Андріївна Косенко ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2022. – 165 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37526кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівбулочка «Столична»вистійно –пічний агрегат Г4-РПА-12соєвий ізоляттехнічне переоснащенняРозроблення рецептур високобілкових булочних виробів для дітей дошкільного і молодшого віку з впровадженням результатів досліджень на ТОВ «Черкасихліб ТД»Other