Шитікова, Наталія Сергіївна2023-04-192023-04-192023Шитікова, Н. С. Удосконалення технології масла вершкового з наповнювачем та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 130 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Наталія Сергіївна Шитікова ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2023. – 121 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40282otherмасло вершкове з наповнювачемсироп із плодів шипшинишипшинааскорбінова кислотаантиоксидантні властивостікафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології масла вершкового з наповнювачем та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 130 т за добуOther