Павлюченко, Олена СтаніславівнаВинник, Вікторія Віталіївна2023-03-142023-03-142022Павлюченко, О. С. Організація та технологія приготування напоїв на основі матчі для спеціалізованих закладів ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, В. В. Винник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 222.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39144Охарактеризовано матчу як перспективну сировину для виробництва напоїв у спеціалізованих закладах ресторанного господарства. Matcha is characterized as a promising raw material for the production of beverages in specialized establishments of the restaurant industry.otherматчанапоїспеціалізовані заклади ресторанного господарстваmatchadrinksspecialized restaurantsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОрганізація та технологія приготування напоїв на основі матчі для спеціалізованих закладів ресторанного господарстваThesis