Modernization of mechanization and automation in the bakery industry - Strykun, Mykola; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn (My University, 2023)
Механізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.
Keywords: bakery industry; хлібопекарська галузь; automation; автоматизація; mechanization; механізація; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування