Strykun, MykolaBabko, EvhenOlishevskyi, Valentyn2023-11-072023-11-072023Strykun, M. M. Modernization of mechanization and automation in the bakery industry / M. M. Strykun, V. V. Olishevskyi, E. M. Babko // Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України, 25 травня 2023 р. – 2023. – С. 674-675https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41389Механізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.enbakery industryхлібопекарська галузьautomationавтоматизаціяmechanizationмеханізаціякафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняModernization of mechanization and automation in the bakery industryThesis