Живлення загортального автомата штучними виробами та обгортковим матеріалом - Гончаренко, Борис Миколайович; Коновалов, Костянтин Володимирович (My University, 2001)
Проаналізована точність відтинання комплекту обгорткових стрічкових матеріалів, які подаються валками з рулону за умови, що системи центрування індивідуальної етикетки на виробі немає. Розрахована кількість етикеток з недопустимим відхиленням лінії розрізу і час спрацьовування системи центрування та взаємоблокування. Розглянуте обмеження продуктивності загортального автомата швидкодією живильника виробами, рулонного пристрою подавання стрічки обгортки та механізму їх взаємоблокування.
Keywords: загортальний автомат; обгортковий матеріал; система центрування; рулонний пристрій подавання стрічки; час спрацьовування; заверточный автомат; оберточный материал; система центрирования; рулонное устройство подачи ленты; время срабатывания; wrapping machine; wrap; centering system; roll feeder belt; the response time; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка