Рибак, Ольга МиколаївнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаРябоштан, О. М.2012-06-132012-06-132008Рибак, О. М. Інгредієнти для виробництва морозива / О. М. Рибак, Г. Є. Поліщук, О. М. Рябоштан // Продукты & ингредиенты. - К., 2008. - № 8. - С. 40-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1410В статті проаналізовано сучасний ринок стабілізаційних систем, які використовуються у виробництві морозива. Досліджено вплив нових стабілізаторів на формування структури морозива.The article is devoted to analysis of ice-cream stabilization systems. It has been investigated the influence of new stabilizers on ice cream structure conformation.otherморозивоформування структури морозивастабілізаційні системиice-creamice cream structure conformationstabilization systemsкафедра технології молока і молочних продуктівІнгредієнти для виробництва морозиваArticle