Нейромережеве розпізнавання образів стану агротехнічних культур - Лисенко, В. П.; Болбот, Ігор Михайлович; Штепа, Володимир Миколайович; Заєць, Наталія Анатоліївна; Ряба, О. І. (My University, 2012)
Проаналізовано перспективність використання для оцінки стиглості агротехнічних культур нейромережних структур. Analyzed to assess the prospects of using agronomic crops ripening neural structures.
Keywords: образ; нейронна мережа; перевантаження; image; neuron network; overload; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка