Скопенко, Наталія СтепанівнаБовкун, Алла Александровна2014-12-022014-12-022014Скопенко, Н. С. Основні принципи забезпечення продовольчої безпеки / Н. С. Скопенко, А. О. Бовкун // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 668.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18925Проблема досягнення продовольчої безпеки має особливо важливе значення для будь-якої країни. The problem of achieving food security is particularly important for any country.otherагропромисловий комплекспромисловістьпродовольча безпекаagricultureindustryfood securityкафедра економіки праці та менеджментуОсновні принципи забезпечення продовольчої безпекиOther