Шпак, Максим СергійовичЧепелюк, Олена Олександрівна2016-03-302016-03-302015Шпак, М. С. Визначення енергетичних показників у процесі замішування хлібного тіста методом пікових точок / М. С. Шпак, О. О. Чепелюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 72-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22665Приготування опари і тіста являє собою складний гідродинамічний та фізико-хімічний процес. Для змішування необхідних компонентів тіста і розвитку його структури використовують тістомісильні машини періодичної або неперервної дії з місильними органами різної форми, кожен з яких по-своєму впливає на якість тістових напівфабрикатів. Making dough and the dough is a complex hydrodynamic and physico-chemical process. For mixing the necessary components of the test and its structure using mixing machines periodic or continuous actions by mixing different shapes, each in their own way affect the quality of the dough semis.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвзамішуванняметод пікових точоктістоkneadingmethod of peak pointsdoughВизначення енергетичних показників у процесі замішування хлібного тіста методом пікових точокOther