Старовойтова, Світлана Олександрівна2018-05-242018-05-242018Старовойтова, С. О. Функціональні продукти харчування як профілактика стресу / С. О. Старовойтова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези доповідей ХXVІ міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2018, 16-18 травня 2018р. : у 4 ч. Ч. IІ. / за ред. проф. Сокола Є. І. –Харків : НТУ «ХПІ». – С. 310.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27510Мета дослідження - виявити взаємозв'язок між кишковою мікробіотою і наслідками порушення гомеостазу організму під впливом стресових факторів, а також способи запобігання стресових впливів на макроорганізм. The purpose of the study is to identify the relationship between intestinal microbiote and the consequences of disturbances of homeostasis of the body under the influence of stress factors, as well as methods for preventing stressful effects on macroorganism.uk-UKфункціональні продукти харчуваннястрескафедра біотехнології і мікробіологіїфункциональные продукты питанияfunctional food productsstressФункціональні продукти харчування як профілактика стресуThesis