Функціональні продукти харчування як профілактика стресу - Старовойтова, Світлана Олександрівна (My University, 2018)
Мета дослідження - виявити взаємозв'язок між кишковою мікробіотою і наслідками порушення гомеостазу організму під впливом стресових факторів, а також способи запобігання стресових впливів на макроорганізм. The purpose of the study is to identify the relationship between intestinal microbiote and the consequences of disturbances of homeostasis of the body under the influence of stress factors, as well as methods for preventing stressful effects on macroorganism.
Keywords: функціональні продукти харчування; стрес; кафедра біотехнології і мікробіології; функциональные продукты питания; functional food products; stress