Шутюк, Віталій ВолодимировичБессараб, Олександр СеменовичСлободянюк, О. С.Василів, Володимир Павлович2013-03-192013-03-192013Шутюк, В. В. Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчування / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, О. С. Слободянюк, В. П. Василів // Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології : XVII Міжнародний Форум товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня 2013. - С. 93-94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6902В статті розглянуті особливості виробництва сухих сумішей для дитячого харчування. Наведено основні технологічні аспекти отримання сухих сумішей, які впливають на собівартість продукції та її якість, сучасні тенденції в моделюванні режимів сушіння. The paper deals with features of dry mixes for baby food. The basic technological aspects of a dry mixture that affect the cost of production and quality and current trends in simulation mode drying.otherсушіннядитячі сумішіпорошокdryinginfant formulapowderкафедра технології консервуванняВплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчуванняThesis