Розробка елементів системи управління якістю служби Housekeeping у готельному господарстві - Кузьмін, Олег Володимирович; Попович, Ксенія Вікторівна; Вознюк, Олена Віталіївна; Лінчевська, Анастасія Анатоліївна (My University, 2017)
Розроблено елементи системи управління якістю служби Housekeeping, які необхідні для стандартизації робіт служби та контролю над їх якістю, підвищення технічного рівня та якості послуг готельно-ресторанних закладів, при подальшому скорочені витрат та економії матеріальних і трудових ресурсів. The elements of control system by quality are worked out services of Housekeeping, which are needed for standardization of works of service and control above their quality, increases of technical level and quality of services of hotel-restaurant establishments, at further brief charges and economy of material and labour resources.
Keywords: якість; система управління якістю; готельне господарство; служба Housekeeping; quality; control system by quality; hotel industry; service of Housekeeping; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції