Кузьмін, Олег ВолодимировичПопович, Ксенія ВікторівнаВознюк, Олена ВіталіївнаЛінчевська, Анастасія Анатоліївна2017-10-052017-10-052017Розробка елементів системи управління якістю служби Housekeeping у готельному господарстві / О. В. Кузьмін, К. В. Попович, О. В. Вознюк, А. А. Лінчевська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2017. – Т. 23, № 4. – С. 61–67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25964Розроблено елементи системи управління якістю служби Housekeeping, які необхідні для стандартизації робіт служби та контролю над їх якістю, підвищення технічного рівня та якості послуг готельно-ресторанних закладів, при подальшому скорочені витрат та економії матеріальних і трудових ресурсів. The elements of control system by quality are worked out services of Housekeeping, which are needed for standardization of works of service and control above their quality, increases of technical level and quality of services of hotel-restaurant establishments, at further brief charges and economy of material and labour resources.якістьсистема управління якістюготельне господарствослужба Housekeepingqualitycontrol system by qualityhotel industryservice of Housekeepingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка елементів системи управління якістю служби Housekeeping у готельному господарствіArticle