Дейниченко, Людмила ГригорівнаПересічний, Михайло Іванович2017-10-052017-10-052014Дейниченко, Л. Г. Технологія млинчиків зі збалансованим амінокислотним складом / Л. Г. Дейниченко, М. І. Пересічний // Ресторанні технології : зб. наук. ст. студ. ден. форми навч. / відп. ред. Т. І.Ткаченко. — К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т. – 2014. – Ч. 3. – С. 215-222.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25934У статті систематизовано і наведено загальні відомості щодо харчування людей із білковою недостатністю. Обґрунтовано і розроблено технологію млинчиків функціонального призначення, наведено основні показники їх якості. The article systematized and provides general information about nutrition for people with protein deficiency. Proved and developed technology of pancakes with functional purpose and the main indicators of their quality are presented.харчування людей з білковою недостатністюмлинчики функціонального призначеннядієтична добавка «Рапамід»амінокислотний складhuman nutrition with protein malnutritionpancakes functional purposedietary supplement "Rapamid"amino acid compositionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія млинчиків зі збалансованим амінокислотним складомArticle