Використання комп'ютерних технологій при вивченні курсу вищої математики - Мартиненко, Михайло Антонович; Нестеренко, Неллі Василівна; Новаковська, Людмила Гнатівна; Данілова, Олександра Леонідівна (Київ, НУХТ, 2004)
Методичне обгрунтування критеріїв контролю якості засвоєння матеріалу студентами є однією з основних проблем вищої освіти. Вирішувати цю проблему кафедра пропонує з допомогою періодичного комп’ютерного тестування знань студентів. Важливим моментом систематичного програмного контролю є його об’єктивність. Крім цього тестовий контроль має переваги порівняно з традиційними формами контролю якості знань студентів.

Methodological justification criteria of quality learning material students is one of the major problems of higher education. To solve this problem the Department proposes using periodic computer testing students' knowledge. An important aspect of systematic monitoring software is its objectivity. In this test control has advantages over traditional forms of quality control of student learning.
Keywords: критерій; поточні знання; контроль знань; блок тестових завдань; test current knowledge; knowledge control; unit tests; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.