Привід круглов’язальної машини (патент на корисну модель №15538) - Піпа, Борис Федорович; Марченко, Анатолій Іванович; Павленко, Георгій Іванович; Володін, Сергій Олексійович (My University, 2006)
Привід круглов'язальної машини, що містить електродвигун та передачу, ведучий елемент якої жорстко встановлений на валу електродвигуна, а ведений елемент встановлений на механізмі товароприйому, який за допомогою двох розташованих діаметрально протилежно водил зв'язаний з голковим циліндром механізму в'язання, який відрізняється тим, що як передачу вибрано ланцюгову передачу. The drive of a circular knitting machine, comprising an electric motor and a transmission, the drive element of which is rigidly mounted on the motor shaft, and the driven element is mounted on the receiving mechanism, which is connected to the needle cylinder of the knitting mechanism by means of two diametrically opposed waterers, characterized in that a chain transmission is selected as a transmission.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; круглов'язальної; машини; привід; circular; machine; drive