Деякі міркування щодо функцій сучасної Української держави - Головіна, Вероніка Вікторівна; Рудик, Петро Андрійович (My University, 2014)
Становлення і формування України як сучасної держави має досить складний, шлях. Ії функції мають комплексний, синтезуючий характер. Для сучасної української держави величезне значення мають такі функції, як інформаційна та екологічна. The formation and the formation of Ukraine as a modern state is quite complicated way. Her features are comprehensive, synthesizing character. For the modern Ukrainian state are of great importance functions such as information and environmental.
Keywords: формування; сучасна держава; становлення; formation; becoming; modern state; кафедра економіки і права