Теплообмінний апарат з кільцевими каналами для підприємств харчової промисловості і гарячого водопостачання - Школьна, Наталія Андріївна; Бурлака, Всеволод Іванович (My University, 2014)
Пропонується менш металомісткий, простий, індивідуальний спосіб кріплення внутрішніх труб в трубних дошках із застосуванням гумових кілець і притискуючих втулок клиноподібної форми. Proposed metal-less, simple, unique way to mount the internal pipes in pipe boards using rubber rings and bushings pushing wedge shape.
Keywords: підприємства харчової промисловості; водопостачання; теплообмінні апарати; food industry; water; heat exchangers