Клапатюк, МаксимКовальов, Олександр ІвановичФедорів, Віктор Михайлович2014-09-012014-09-012014Клапатюк, М. Zeovac вакуумне охолодження - технологія майбутнього / Максим Клапатюк, Олександр Ковальов, Віктор Федорів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 28-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16513В наслідок впровадження нових технологій виробництва хлібобулочних виробів, недопечений хліб відправляється на зберігання. За необхідності доставляється до місця реалізації, де зберігається до часу кінцевого випікання в охолодженому вигляді без втрати якості.uk-UKZeovacвакуумне охолодженнятехнології виробництвахлібобулочні виробивакуумное охлаждениетехнологии производствахлебобулочные изделияproduction technologyvacuum coolingbakeryкафедра мехатроніки та пакувальної технікиZeovac вакуумне охолодження - технологія майбутньогоOther