Про тензорний добуток унітарних незвідних зображень групи Р(1,4) - Юрик, Іван Іванович (My University, 2018)
Розглядаеться задача про розклад тензорного добуткуунітарних незвідних зображень групи Р(1,4). The problem of the decay of the tensor product of unitary integral representations of the group P (1.4) is considered.
Keywords: унітарні зображення; група Р (1,4); група пуанкаре; unitary representations; Р (1,4) group; poincare group; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.