Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів - Василюк, А. В.; Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія Іванівна (My University, 2011)
Розглянуто можливість використання картопляних пластівців з метою запобігання процесу черствіння хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування картопляних пластівців в кількості від 3 до 5% покращують органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів. The possibility of using potato flakes to prevent staling process of bakery products. Found that the use of potato flakes in an amount of from 3 to 5% improved organoleptic and physico-chemical quality of bakery products.
Keywords: картопляні пластівці; пористість; черствіння; питомий об’єм; свіжість; potato flakes; porosity; staling; specific volume; freshness; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів