Василюк, А. В.Дробот, Віра ІванівнаБілик, Олена АнатоліївнаСавчук, Наталія Іванівна2013-12-162013-12-162011Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів / А. В. Василюк, В. І. Дробот, О. А. Білик, Н. І. Савчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 12-13 квіт. 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12125Розглянуто можливість використання картопляних пластівців з метою запобігання процесу черствіння хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування картопляних пластівців в кількості від 3 до 5% покращують органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів. The possibility of using potato flakes to prevent staling process of bakery products. Found that the use of potato flakes in an amount of from 3 to 5% improved organoleptic and physico-chemical quality of bakery products.uk-UKкартопляні пластівціпористістьчерствінняпитомий об’ємсвіжістьpotato flakesporositystalingspecific volumefreshnessкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробівThesis