Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів - Дітріх, Ірина Вікторівна; Цокало, Владислава Андріївна (My University, 2018)
Заміна в рецептурі шоколадного кексу пшеничного борошна на кокосове призводить до збільшення об’єму виробів та поліпшення їх зовнішнього вигляду. Replacing the chocolate cake of wheat flour with coconut in the recipe leads to an increase in the volume of products and to improve their appearance.
Keywords: шоколадний кекс; кокосове борошно; якість; chocolate cake; coconut flour; quality; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції