Здоров'язберігаючі технології. Навчання і виховання - Міцкевич, Наталія Іванівна (My University, 2014)
В статті проведено аналіз ролі фізичного виховання в житті сучасного учня. Були досліджені фактори які мають безпосередній вплив на формування здоров'я учня, серед яких заняття фізичною культурою і спортом, сон та харчування, навчання. Також визначено основні аспекти, що впливають на здоровий способу життя. Запропоновано викладачам та учням модель поведінки в ході проведення занять.
Keywords: здоровье; физическое воспитание; здоровьесберегающие технологии; трудоспособность; социальная активность; качество жизни; духовность; здоров'я; фізичне виховання; здоровя’зберігаючі технології; працездатність; соціальна активність; якість життя; духовність; health; physical education; health-technology; working capacity; social activity; life quality; spirituality; кафедра фізичного виховання