Чернюшок, Ольга АнатоліївнаБірюк, Юлія Вікторівна2023-01-302023-01-302022Чернюшок, О. А. Використання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки фортифікованої Магнієм та Манганом у технології посічених напівфабрикатів / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ,2022. – С. 164https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38946Для нормальної життєдіяльності і засвоєння їжі людський організм повинен отримувати усі поживні речовини у певних співвідношеннях.Одним зі шляхів розробки фортифікованих м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності є використання у їхньому виробництві сировини, ресурсів, що містять рослинні та молочні білки а також Магній та Манган. For normal life and assimilation of food, the human body must receive all nutrients in certain ratios. One of the ways to develop fortified meat products of increased nutritional value is the use of raw materials, resources containing plant and milk proteins, as well as magnesium and manganese in their production.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпідвищена харчова цінністьпоживні речовинисуха молочна сироваткавівсяне борошнопосічені напівфабрикатиасортимент продуктів харчуванняфортифіковані рослинні та тваринні білкиincreased food valuenutritional substancesdry milk wheyoat flourchoppedsemi-finished productsrangeof food productsfortifiedplant and animal proteinВикористання вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки фортифікованої Магнієм та Манганом у технології посічених напівфабрикатівThesis