Кияниця, Владислав ВалерійовичМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2020-06-042020-06-042018Патент на корисну модель № 130713 UA, МПК А23L 13/40 (2016.01). Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів / Кияниця В. В., Москалюк О. Є., Гащук О. І., Чернюшок О. А. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201805752 ; заявл. 23.05.2018 ; опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24 2018.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31179Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, який включає яловичину, цибулю ріпчасту, яйця курячі. Згідно з корисною моделлю додатково містить курятину, сочевицю гідратовану 1:3, сухі зародки пшениці суміш петрушки і кропу. Minced meat for the production of frozen meat semi-finished products, which includes beef, onions, chicken eggs. According to the utility model additionally contains chicken, lentil hydrated 1: 3, dry wheat germ mixture of parsley and dill.м'ясні заморожені напівфабрикатим'ясо курячеfrozen meat semi-finished productschicken meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 130713)Technical Report