Стеценко, Наталія ОлександрівнаСімахіна, Галина ОлександрівнаГойко, Ірина Юріївна2019-02-092019-02-092019Стеценко, Н. О. Обґрунтування складу м’ясо-рослинних консервів для військовослужбовців / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко // Scientific journal «ΛΌГOΣ. The art of scientific mind». – 2019. - №2. – С. 86-89.2617-7064https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28795В статті розглянуто основні підходи до формування нутрієнтного складу харчових продуктів для військовослужбовців. Обґрунтовано вибір насіння кунжуту, гірчиці та соняшника для поліпшення білкового та вітаміно-мінерального складу консервів на основі яловичини та гречаної крупи. Визначені показники харчової та біологічної цінності готового продукту. The article discusses the main approaches to the formation of the nutrient composition of food for military personnel. The choice of sesame seeds, mustard and sunflower seeds to improve the protein and vitamin-mineral composition of canned food based on beef and buckwheat has been substantiated. Defined indicators of nutritional and biological value of the finished product.uk-UKвійськовослужбовцім’ясо-рослинні консервиспеціалізований харчовий продуктбіологічна цінністьmilitary personnelmeat and vegetable canned foodspecialized food productbiological valueкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування складу м’ясо-рослинних консервів для військовослужбовцівArticle