Сучасне бачення трактування економічної безпеки підприємства - Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2011)
Дана наукова праця присвячена вивченню поняття економічної безпеки підприємства. Автором розглянуто та проаналізовано позиції науковців та практиків щодо визначення понять «безпека», «економічна безпека» та «економічна безпека підприємства» та запропоноване на цій основі власне бачення трактування цих понять.

The article is devoted the study of concept of economic security of enterprise. Positions of research workers and practical workers are considered an author and analyzed in relation to determination of concepts «safety», «economic security» and «economic security of enterprise» and own vision of interpretation of these concepts is offered on this basis.
Keywords: економічна безпека підприємства; безпека; економічна безпека; economic security of enterprise; safety; economic security; кафедра економіки і права