Дорохова, Тетяна ДмитрівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаУдворгелі, Лариса Іванівна2020-11-262020-11-262019Дорохова, Т. Д. Дослідження впливу горохової клітковини на фізичні властивості прісного тіста / Т. Д. Дорохова, І. Л. Корецька, Л. І. Удворгелі // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 28-29 березня 2019 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32269Проведено досліди додавання горохової клітковини до традиційної рецептури оладок, досліджено і обгрунтовано покращення фізичних і хімічних властивостей нового продукту.otherборошняні кулінарні виробигорохова клітковинареологічні показникиflour culinary productspea fiberrheological indicatorsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження впливу горохової клітковини на фізичні властивості прісного тістаThesis