Яценко, Ольга ВолодимирівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаМиколів, Іван Михайлович2020-06-042020-06-042020Дослідження зміни якості масляних паст за показником кислотності / Ольга Яценко, Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик, Іван Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ. – Ч.1. – С. 304.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31227Результати досліджень нових видів масляних паст та контрольного зразку під час зберігання за мінусової температури показали спільні тенденції. Спочатку накопичення як первинних, так і вторинних продуктів окиснення відбувається більш повільно, після чого спостерігається стрибкоподібне зростання за рахунок накопичення органічних кислот, що у свою чергу спричиняють інтенсифікацію окиснювальних процесів.масляні пастиактивність водикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження зміни якості масляних паст за показником кислотностіArticle