Особливості використання сценарно-цільового підходу для моделювання та керування технологічним комплексом молочного виробництва - Кронг (Довженко), Євгенія Володимирівна (My University, 2014)
В явному вигляді на прикладі пастеризаційного відділення наочно показаний взаємозв'язок між цілями, операціями, ресурсами, об'єктами та ін.
Keywords: керування технологічним комплексом; молочне виробництво; моделювання технологічного комплексу; management technological complex; milk production; modeling of complex technological; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка