Використання маринадів для м’ясних напівфабрикатів - Ромазан, Олександр Вікторович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна (My University, 2019)
Останнім часом на ринку м’ясних напівфабрикатів спостерігається збільшення попиту на напівфабрикати у маринаді. Поряд з цим розвиваються інноваційні підходи до отримання різних видів маринадів з метою покращення якості м’ясної сировини та надання необхідних органолептичних характеристик готовим продуктам. Метою роботи є дослідження використання маринадів у технології м’ясних напівфабрикатів та визначення їх впливу на органолептичні та технологічні характеристики продукту.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; напівфабрикати у маринаді; якість м’ясної сировини; маринад