Ромазан, Олександр ВікторовичСтрашинський, Ігор МирославовичФурсік, Оксана Петрівна2023-02-032023-02-032019Ромазан, О. В. Використання маринадів для м’ясних напівфабрикатів / О. В. Ромазан, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 315–316.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38955Останнім часом на ринку м’ясних напівфабрикатів спостерігається збільшення попиту на напівфабрикати у маринаді. Поряд з цим розвиваються інноваційні підходи до отримання різних видів маринадів з метою покращення якості м’ясної сировини та надання необхідних органолептичних характеристик готовим продуктам. Метою роботи є дослідження використання маринадів у технології м’ясних напівфабрикатів та визначення їх впливу на органолептичні та технологічні характеристики продукту.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнапівфабрикати у маринадіякість м’ясної сировинимаринадВикористання маринадів для м’ясних напівфабрикатівThesis