Христианство о справедливости - Павлов, Валерий Лукьянович (My University, 2012)
Розглядається специфіка християнського бачення суті справедливості і ролі даної цінності у функціонуванні суспільних відношень. The article discusses the specificity of the Christian vision of the essence of justice and its role in the functioning of social relations.
Keywords: християнство; справедливість; покаяння; цінність; сила; Christianity; justice; repentance; value; force; кафедра гуманітарних дисциплін