Михайленко, Ольга Валеріївна2013-11-292013-11-292013Михайленко, О. В. Продовольча безпека як економічна складова підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства / О. В. Михайленко // XXIV Міжнародний Колоквіум Інституту CEDIMES : зб. тез доп., Київ (Україна), 28 жовтня – 3 лист. 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11676В роботі досліджена сутність потенціалу підприємства с точки зору підвищення його кредитоспроможності та виділення рівнів продовольчої безпеки, яка суттєво впливає на процес формування та використання. досліджені основні аспекти продовольчої безпеки. This paper investigated the nature of the enterprise potential from the point of view of improving its credit ratings and the allocation of levels of food security, which significantly affects the formation and use. investigated basic aspects of food security.otherпотенціал підприємствапродовольча безпекаефективність функціонуванняpotential of the companyfood safetyoperational efficiencyкафедра обліку і аудитукафедра обліку і аудитуПродовольча безпека як економічна складова підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємстваThesis