Удосконалення технології майонезів на основі нетрадиційних олій - Тимощук, А. Ю.; Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович (My University, 2014)
Проведеними дослідженнями удосконалено технологію майонезів на основі рафінованої дезодорованої ріпакової олії та її купажів з соняшниковою. Запропоновано рецептури середньо- та висококалорійних майонезів на основі ріпакової олії та купажів соняшникової та ріпакової олій. Conducted research improved technology mayonnaise based refined deodorized rapeseed oil and its blends with sunflower. A recipe medium- and high-calorie mayonnaise based on rapeseed oil and blends of sunflower and rapeseed oils.
Keywords: нетрадиційні олії; ріпак; майонез; rapeseed; mayonnaise; unconventional oil; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів