Тимощук, А. Ю.Бердашкова, Лілія ОлександрівнаБабенко, Валерій ІвановичБахмач, Володимир Олександрович2014-11-072014-11-072014Удосконалення технології майонезів на основі нетрадиційних олій / А. Ю. Тимощук, Л. І. Бердашкова, В. І. Бабенко, В. О. Бахмач // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 318.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18072Проведеними дослідженнями удосконалено технологію майонезів на основі рафінованої дезодорованої ріпакової олії та її купажів з соняшниковою. Запропоновано рецептури середньо- та висококалорійних майонезів на основі ріпакової олії та купажів соняшникової та ріпакової олій. Conducted research improved technology mayonnaise based refined deodorized rapeseed oil and its blends with sunflower. A recipe medium- and high-calorie mayonnaise based on rapeseed oil and blends of sunflower and rapeseed oils.otherнетрадиційні оліїріпакмайонезrapeseedmayonnaiseunconventional oilкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівУдосконалення технології майонезів на основі нетрадиційних олійOther