Біоконверсія в біогаз відходів тваринництва - Нікітін, Геннадій Олексійович; Бублієнко, Віктор Васильович; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2001)
Висококонцентровані стічні води (понад 20 000 мг/л) очищуються метановою ферментацією за температури 45 0С. Відбувається зниження забрудненості до 2 000 мг/л. Активний мул містить багато вітаміну В12. Highly concentrated waste water (more than 20 000 mg / l) was purified methane fermentation at 45 0C. A reduction in pollution to 2 000 mg / l. Activated sludge contains a lot of vitamin B12.
Keywords: стічні води тваринницьких ферм; метанова ферментація; біогаз; вітамін В12; wastewater livestock farms; methane fermentation; biogas; vitamin B12; кафедра екології та екоменеджменту