Створення інформаційної системи підтримки обрання замовлень на виконання послуг системного адміністратор комп'ютерних мереж - Грибков, Сергій Віталійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Збаращук, Павло Васильович (My University, 2022)
В роботі пропонується створення системи підтримки прийняття рішень для системного адміністратора в основі якої покладено метод рюкзака та модифіковані генетичні алгоритми. Використання створеної системи забезпечить системному адміністратору швидко приймати рішення при обранні та плануванні своїх робіт на заданий проміжок часу
Keywords: комп'ютерна мережа; інформаційна система; метод рюкзака; модифіковані генетичні алгоритми; computer network; information system; knapsack method; modified genetic algorithms; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки