Краєвська, Світлана ПетрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2013-08-152013-08-152013Краєвська, С. П. Формування культури правильного харчування cтудентів вищих навчальних закладів / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 13-14 травня 2013 р. - Харків, 2013. – С. 141-142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9385Проаналізовано незбалансованість раціонів харчування студентів. Показано роль Національного університету харчових технологій в підготовці фахівців з технологій оздоровчих продуктів. The paper analyzed the dietary imbalance students. The role of the National University of Food Technologies in training of specialists of healthy products technologies has been shownotherфункціональне харчуваннястудентираціональне харчуванняfunctional foodsstudentsbalanced dietкафедра технології оздоровчих продуктівФормування культури правильного харчування cтудентів вищих навчальних закладівThesis