Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах - Дробот, Віра Іванівна; Савчук, Наталія Іванівна; Чагаров, Олександр Миколайович (My University, 2001)
В статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.

The paper presents recommendations for the use of ascorbic acid and enzyme preparations for the correction baking properties of flour.
Keywords: якість борошна; глюкооксидаза; аскорбінова кислота; якість та кількість клейковини; ферментні препарати; quality of flour; glyukooksidaza; ascorbic acid; quantity and quality of gluten; enzymatic preparations; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів