Дробот, Віра ІванівнаСавчук, Наталія ІванівнаЧагаров, Олександр Миколайович2012-06-252012-06-252001Дробот, В. І. Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах / В. І. Дробот, Н. І. Савчук, О. М. Чагаров // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 3. - С. 49-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1789В статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.The paper presents recommendations for the use of ascorbic acid and enzyme preparations for the correction baking properties of flour.uk-UKякість борошнаглюкооксидазааскорбінова кислотаякість та кількість клейковиниферментні препаратиquality of flourglyukooksidazaascorbic acidquantity and quality of glutenenzymatic preparationsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПоліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах