Дорохович, Антонелла МиколаївнаДорохович, Вікторія Віталіївна2021-02-012021-02-012020Дорохович, А. М. Тиксотропія як унікальний феномен колоїдної хімії, доцільність та можливість її застосування в технології кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві та Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 24 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 103–105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32493Розглянуто тиксотропію як унікальне явище колоїдної хімії. Показано можливість застосування тиксотропії і технології мармеладу, помадних та пралінових мас, шоколаду. It is considered thixotropy as a unique phenomenon of colloid chemistry. It is shown the possibility of using thixotropy and technology of marmalade, fondant and praline masses, chocolate.otherтиксотропіяколоїдна хіміядисперсні системимармеладпомадні цукеркишоколадthixotropycolloidal chemistrydisperse systemsmarmaladefondant candieschocolateкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівТиксотропія як унікальний феномен колоїдної хімії, доцільність та можливість її застосування в технології кондитерських виробівThesis