Сучасні способи теплового обробляння кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства - Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Соколовська, Евеліна Юріївна (My University, 2020)
Публікація висвітлює переваги sous wide технології під час приготування м’ясних страв у закладах ресторанного господарства.
Keywords: sous vide; м’ясні страви; meat dishes; заклад ресторанного господарства; restaurants; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції