Павлюченко, Олена СтаніславівнаФурманова, Юлія ПетрівнаСоколовська, Евеліна Юріївна2021-03-092021-03-092020Павлюченко, О. С. Сучасні способи теплового обробляння кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова, Е. Ю. Соколовська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 235.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32841Публікація висвітлює переваги sous wide технології під час приготування м’ясних страв у закладах ресторанного господарства.othersous wide технологіяsous wide technologyм’ясні стравиmeat dishesзаклади ресторанного господарстваrestaurantsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСучасні способи теплового обробляння кулінарної продукції у закладах ресторанного господарстваThesis