Рябченко, Наталія Олександрівна2015-05-182015-05-182014Рябченко, Н. О. Вплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирах / Н. О. Рябченко // Наукові дослідження і їх практичне застосування. Сучасний стан та шляхи розвитку : збірник наукових праць SWorld за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції, 1–12 жовтня 2014. – Иваново: МАРКОВА АД, 2014. – Вып. 3(36), Т. 8. – С. 42-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20450У статті дослідженно вплив різних способів пакування і зберігання на споживні властивості м’яких розсільних сирів, а також зміни їх якості у процесі зберігання. The aim of the article is to study the influence of different ways of packaging and storage on consumer properties of soft pickled cheeses, as well as changes in quality during storage.uk-UKпакуваннязберіганняякістьрозсільні сириорганолептична оцінкавільні амінокислотипротеолізкафедра експертизи харчових продуктівВплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирахArticle