Вплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирах - Рябченко, Наталія Олександрівна (Иваново Маркова АД, 2014)
У статті дослідженно вплив різних способів пакування і зберігання на споживні властивості м’яких розсільних сирів, а також зміни їх якості у процесі зберігання. The aim of the article is to study the influence of different ways of packaging and storage on consumer properties of soft pickled cheeses, as well as changes in quality during storage.
Keywords: пакування; зберігання; якість; розсільний сир; органолептична оцінка; вільні амінокислоти; протеоліз; кафедра експертизи харчових продуктів