Інноваційні стратегії підприємств харчової промисловості - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2012)
Розглянуто підходи до формування стратегій інноваційного розвитку підприємств, характерні особливості інноваційних стратегій та стратегічної поведінки, визначено типові для підприємств харчової промисловості інноваційні стратегії.

Going is considered near forming of strategies of innovative development of enterprises, characteristic features of innovative strategies and strategic conduct, a model is certain for the enterprises of food industry innovative strategies.
Keywords: інновації (харчова промисловість); innovation (food industry); віолентна стратегія; кафедра маркетингу