Проблеми регуляторної політики в секторі виробництва харчової продукції - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2013)
У статті розглянуто проблеми та основні тактики впливу корпоративного сектору у харчовій промисловості. Наведено результати законотворчої діяльності Верховної Ради України за 5 та 6 сесії у площині регулювання діяльності корпоративного сектору. The article considers problems and basic influence of the corporate sector of food industry. In shows the results of the legislative activity of the Verkhovna Rada of Ukraine session 5 and 6 in the regulation of the corporate sector.
Keywords: регулювання; законотворчість; корпоративний сектор; regulation and legislation; economic policy; corporate sector; кафедра економіки праці та менеджменту