Оцінка ефективності утилізації теплоти в сушарках солоду - Піддубний, Володимир Антонович (My University, 2008)
Вибір режимів роботи сушарок солоду потребує аналізу відносно сезонних показників навколишнього середовища. Існує термінова необхідність механізації робіт по перевантаженню солоду з яруса на ярус і розвантаження сушарок, що забезпечить помітний енергетичний і економічний ефект. Вибір типів сушарок і режимів їх роботи однозначно пов'язується з оцінкою перспектив рекуперації теплової енрегії.

The choice of the modes of operations of dryers of malt needs analysis from¬носно of seasonal indexes of environment. There is an urgent necessity of mechanization of works on the overload of со¬лоду from яруса on a tier and unloading of dryers, which will provide noticeable енер¬гетичний and economic effect. Choice of types of dryers and their office hours simply associates from оцін¬create prospects of рекуперації of thermal енрегії.
Keywords: тепловий насос; рекуперація; сушка; режими сушки; heat pump; recuperation; drying; modes of drying; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки