Особливості трансформацій енергоматеріальних потоків у замкнених циркуляційних контурах - Коваль, Ольга Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2017)
У статті наведено інформацію, яка стосується оцінки теплових витрат на генерування вторинної пари і на повернення теплового потенціалу транс-формованої вторинної пари в режимі її конденсації сусловарильного апарату. Наведено значення термодинамічних параметрів і ефективності регенерації вторинної пари. Показана доцільність стоварення системи утилізації вторин-ної пари і її енергетичного потенціалу. Дана пропозиція стосується техно-логій, в яких генеруються матеріальні потоки пари, газів або їх сумішей. The article contains information relating to estimates of heating costs for the generation of secondary steam and return the heat capacity of the transformed secondary steam condensing mode of a brewing apparatus. The values ​​of thermodynamic parameters and regeneration efficiency secondary steam. Expediency stovarennya secondary steam recovery system and its energy potential. This offer applies to technologies in which material flows generated steam, gases or mixtures thereof.
Keywords: теплообмін; тиск; температура; параметри; ефективність; апарат; первинна пара; вторинна пара; енергія; енергоресурси, регенераційне відновлення; heat; pressure; temperature; parameters; performance machine; the original pair; second pair; power; energy; regenerative recovery; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки