Визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad - Ковальчук, Назар Васильович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2021)
Розглядається задача визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad. The problem of determining the rate constants of the reverse chemical reaction by means of MathCad is considered.
Keywords: моделювання; хімічна реакція; константа швидкості; кінетична модель; modeling; chemical reaction; rate constant; kinetic model; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки