Іващенко, Наталія ВікторівнаПахомов, Владлен МиколайовичБуляндра, Олексій Федорович2013-03-222013-03-221997Буляндра, О. Ф. Нові режими сушіння жому / О. Ф. Буляндра, Н. В. Іващенко, В. М. Пахомов // Харчова і переробна промисловість. – 1997. – № 3. – С. 33-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7017В статті розглянуто методи консервації бурякового жому: пресування, хімічна обробка, сушіння. Розглянути переваги використання водяної пари та нагрітого повітря в якості сушильних агентів для бурякового жому. The article describes the methods of conservation beet pulp: pressing, chemical treatment, drying. Consider the advantages of steam and hot air as a drying agent for sugar beet pulp.otherсушінняжомdryingsugar beet pulpкафедра теплоенергетики та холодильної технікиНові режими сушіння жомуArticle