Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана Анатоліївна2012-06-122012-06-122010Мирончук, В. Г. Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Цукор України. – 2010. - № 3(59). - С. 46–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1331У статті розглянуто фактори впливу розподілу живильного цукрового розчину по об’єму вакуум-апарата та рівномірного надходження його в кип’ятильні трубки нагрівної камери на процес масової кристалізації.In the article factors of distribution of restorative sugar solution by the volume of vacuum pan and its even inflow into boiling tubes of pot heater that influence the process of mass crystallization are described.uk-UKвакуум-апаратживильний цукровий розчинмасова кристалізаціяциркуляторутфелькип’ятильні трубкикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняvacuum panrestorative sugar solutionmass crystallizationcirculatormassecuiteboiling tubesВплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів