Аналіз процесу промивання цукру-піску в центрифугах марки ФПН 1251Т-01 - Ковальчук, Ярослав; Янковий, Микола Григорович (My University, 2014)
Аналіз процесу промивання кристалів сахарози гарячою водою 9СН-95С показав, що найбільший вплив на ефективність процесу мають не механічні параметри (кутова швидкість ротора, в'язкість рідини та густина цукру і між кристально! рідини), а геометричні розміри кристалів цукру і пор між ними. Analysis of sucrose crystals washing process with hot water 9SN-95S showed that the greatest impact on the efficiency of the process are not mechanical parameters (angular velocity of the rotor, the fluid viscosity and density between crystal and sugar! Fluid), and the geometric dimensions of sugar crystals and far between.
Keywords: промивання цукру-піску; цукрова промисловість; центрифуги; centrifuge; sugar industry; washing sugar; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування